Κάλεσμα ενδιαφερομένων για συμμετοχή σε πρόσκληση του ΥΠΠΟΑ για ψηφιακά έργα

Το ΑΠΤΑΛΙΚΟ Μη Κερδοσκοπική, ως επισημά επικυρωμένος φορέας του υπουργείου πολιτισμού καλεί κάθε ενδιαφερόμενο για συνεργασία και συμμετοχή σε κοινές προτάσεις στις ψηφιακές δράσεις του του καλέσματος του Υπουργείου Πολιτισμού. (δείτε τις προσκλήσεις του ΥΠΠΟΑ)

Φέτος λόγω της κατάστασης το ΥΠΠΟΑ επέτρεψε την συμμετοχή των φορέων και σε 2η πρόταση μέσω του draseis.culture.gr (δείτε την ανακοίνωση).

Η απόφαση της εταιρίας μας ήταν με μετέχει με μια ιδέα μοναδική σχετικά με την ψηφιοποιήσει μιας συλλογής.

Στην πρόταση αυτή αναζητούμε χορηγούς, Δήμους και Περιφέρειες σχετικά με την προβολή και ανάδειξη των μουσικών ειδών τους αλλά και Ιδρύματα που θέλουν να βοηθήσουν το σκοπό μας.

Εφόσον όμως μας δίνετε και το δικαίωμα να συμμετάσχουμε με 2η πρόταση, θα θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο πρόγραμμα πολιτιστικού-εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε σχέση με την μουσική, που θα απευθύνεται στο κοινό που αγαπά την μουσική και θα ωθήσει στο να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και νέες ευκαιρίες για τους καλλιτέχνες μας. Φιλοδοξούμε μέσω του προγράμματος να αναβαθμίσουμε και τις δυνατότητες δημιουργίας ψηφιακών έργων των καλλιτεχνών για να μπορούν να ανταπεξέλθουν επαγγελματικά στις τεχνολογίες που καλούνται να μάθουν και να χειριστούν.

Καλούμε λοιπόν Ιδρύματα, δήμους, συλλόγους και σωματεία και κάθε ενδιαφερόμενο, για να συζητήσουμε κάθε είδους συνεργασία και ανάπτυξη της ιδέας.

Ο χρόνος είναι λιγοστός και η κατάθεση των προτάσεων λήγει στις 30/4/2020. Παρακαλούμε λοιπόν όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά να επικοινωνήσουν στο info@aptaliko.gr είτε στο τηλέφωνο 211-4058692